torstai 27. toukokuuta 2010

TOKOa SimpeleelläKäytiin tänään oikein ohjatuissa TOKO-treeneissä Simpeleellä. Mukavaa vaihtelua aina yksin tai vaimon kanssa puurtamiseen.
Ukko oli loistava, aivan niinkuin virkakoiran kuuluu ollakin.. Ryhmäpaikallaoloon laitoin varmuuden vuoksi kuonokopan, kun ei tuo raukka ole koskaan nähnyt muita rotuja kuin saksanpaimenia ja halusin varmistaa, ettei vahinkoja satu. Paikallaolo meni hyvin vaikka heti alkuun tuli joku paikallinen alkuasukas aukomaan päätään meidän treenipaikasta. Simpeleen jääkiekkokaukalo on kesäajaksi kuulemma varattu petanque-pelaajille ja se menee pilalle, kun koirat siinä liikkuu. Äijä kehui oikein itse lananneen kentän ja nyt se oli jo kamalan näköinen. Kentän vieressä oli lappu, että petankkipojat pelaa tiistai-iltaisin, muuna aikana kenttä on siis rauhoitettu.. No eipä siinä mitään, alkuasukas kun siitä lähti niin vaihdettiin toiminta viereiselle parkkipaikalle.
Jatkettiin siinä sitten paikallaoloa ja Ukko nätisti makasi vaikka viereinen schapendoes vähän heilui ja härväsikin. Täysi kymppi siitä.
Kenttäliikkeissä tehtiin perusseuraamiset, ne nyt on sellaista pakkopullaa, josta kukaan ei tykkää. Ihan jees meni nekin, pientä nojaamista ja poikittamista havaittavissa toisinaan. Mut ei se mitään.
Luoksetulo ja jäävät liikkeet (liikkestä maahan ja liikkeestä seis) menivät täydellisesti. Ukolla ei ole tuota liikkeestä seis -juttua koskaan tehty kentällä, se on harjoiteltu työtehtävien ohessa rajalla. Kiva nähdä, että jotain mennyt päähän ja osaa yhdistellä asioita, myös koirasta.
Alokasluokan TOKO-hyppy tehtiin nyt kolmatta kertaa, sekin täydellisesti suorittaen. ON SE KONE.
Niin ei meillä Ukon kanssa mitään erityistä TOKO-projektia tässä ole menossa, kunhan nyt taas sain jonkun pistoksen ja niin kauan kun innostusta riittää täytyy käyttää tilaisuutta hyväkseen ja treenata aina kun mahdollista. Innostus saattaa päättyä hetkenä minä hyvänsä.

Jessin kanssa otettiin vähän AVO-hyppyä, ei mennyt ihan putkeen, mutta ei se mitään. Jessiltä loppuu heti mielenkiinto, jos toiminta katkeaa hetkeksikin. Nyt niitä katkoksia välillä tuli.
Otettiin myös kaukokäskyt ja ne meni ihan ookoo. Kyllä se ne osaa.

Mirkka teki Muumin kanssa. Muumi on, no, Muumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti