sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Muumin agilityura alkanut
Eilen ajelimme treenikaveri Tessan kanssa joensuuhun kisailemaan. Ensimmäistä kertaa mukana myös Muumi :)
Täytyy myöntää että jännitti, miulla ei ollut mitään ajatusta siitä miten Muumi käyttäytyisi, joko se kävisi moikkaamassa yleisön ja ratahenkilökunnan, katselisi maisemia A-esteen harjalla tai tekisi kiltisti rataa kuunnellen minuu. Muumi valitsi viimeisen vaihtoehdon :D
Eka radalla 10vp, pari kieltoa tuli kun ohjasin vähän huonosti hypyille, kepitkin meni yllättävän hyvin ja yliaikaa jokunen sekunti. Maalissa huikea fiilis, ONNISTUTTIIN <3
Muumin kanssa on kyllä hauskaa, meidän hyvänmielenkoirahan se onkin! Päästiin myös palkinnoille, sijoitus 2.
Toinen rata meni sitten vähän pelleilyksi, taisin sortua liikaan yrittämiseen ja Muumikin tykkäsi että yksi rata snautserille on ihan tarpeeksi. Tää rata meni juoksenteluksi esteiden ohi, mutta hauskaa meillä silti oli.
Palkintojenjaossa mieltä lämmitti vielä tuomarin sanat: "Muumin ohjaaja kannusti esimerkillisesti koiraa radalla" <3

Jessin kanssa alkoi vähän takkuillen, se oli aivan täynnä raivoenergiaa kun otin sen autosta. Ei sopinut hovawartin pirtaan että Muumi pääsi ekana ja MONTA kertaa :) Aina kun hain Muumia autosta Jessi vinkui siellä, joten aavistelin että räyhäämällä edetään. Jo verytellessä Jessi ei kuunnellut, puri vaan hihnaa ja miun käsiä, en saanut itseäni enkä koiraa kuosiin kun jo oli meidän vuoro.
Eka startti olikin kamalaa katsottavaa, toisaalta kyllä naurattaa miten päin pyllyä sitä itse voikaan ohjata :) Kolme estettä meni hyvin, siihen se sitten jäikin... Taisi jäädä vähän muumivaihde päälle...
Toiseen starttiin tsemppasin ja Jessikin oli jo oikeassa vireessä, tuloksena 10 vp ja sijoitus 5. Puomin alastulo unohtui, olin ehkä vähän huolimaton ja putki näkyi suoraan puomin jälkeen. Sitten kolahti yksi rima maahan ennen A-estettä.
Mutta Jessi kuunteli, kääntyi, toimi hyvin ja meno tuntui hyvältä, siksi ei harmita nuo pikkuvirheet. Hyvä tunne ja hyvä mieli jäi!

Tämä oli eka kerta kun ohjasin kahta koiraa kisoissa. Kyllä oli vaikeaa vaihtaa koirasta toiseen, mutta eiköhän se tästä ala sujumaan. Taidan jatkossa ilmoittaa Muumin vaan yhteen starttiin, ei lopu sitten innostus keskenkaiken. Nyt huomasi selvästi että e ei olisi oikein enää jaksanut toista rataa, olihan koko päivä muutenkin niin jännä!
Tessa ja Zorro saivat vauhdikkailla radoilla molemmilla 5vp ja sijoitukset 2.ja 1. HIENOA :) Eli kaikista kuudesta startista kolmessa pääsi meidän tiimi palkinnoille :)

Miina mustavarvas on saanut rabiesrokotuksen, ajanut jälkeä, tehnyt konnuuksia ja treenannut agilityä. Putkea, keppejä ja kontakteja. Maahan osataan myös mennä ja vähän seurata.
Mainio kakara <3
Miinan kuulumisia lisää toisella kertaa, nyt on ajatukset vielä eilisessä.

Mirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti